Playa del Raisio Beach Party

Suuri kiitos festivaalivieraille!

04/07/2023
Suuri kiitos festivaalivieraille!

Ensimmäistä kertaa järjestetyt Playa del Raisio Beach Partyt juhlittiin viime viikonloppuna Raision Hahdenniemen uimarannalla. Festivaalit sujuivat erinomaisesti ja olemmekin äärimmäisen kiitollisia ja suorastaan häkeltyneitä tapahtuman aikana ja sen jälkeen saamastamme kaikesta siitä positiivisen palautteen ja rakkauden määrästä, jota te upeat festivaalivieraamme olette meille osoittaneet. Suuri kiitos myös Raision kaupungille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille tapahtuman järjestämisen mahdollistamisesta.

Ja mikä parasta - Playa del Raisio Beach Partyjä juhlitaan jälleen ensi kesänä, pe-la 28.-29.6.2024. Tervetuloa mukaan! ☀

* * *

Huippuedulliset BLIND BIRD -liput Playa del Raisio Beach Party 2024 -festivaaleille on avattu myyntiin! Hanki omasi nopeasti ja varmista paikkasi ensi kesän kuumimmilla Beach Partyillä!

- Kahden päivän lippu (PE-LA) 59 €

BLIND PINEAPPLE -liput ovat myynnissä sunnuntaihin 9.7. klo 23.59 asti. 🕛 Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä rajoitettu erä. Pääsylippujen hintaan lisätään palvelu- ja toimitusmaksut.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiRaision kaupunkiSolTicketmasterUnited Festivals