Playa del Raisio Beach Party

Info

LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2024 Playa del Raisio Beach Partyille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi. Lippuja on myynnissä myös festivaalialueen porteilla (vain korttimaksu), mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut.

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Playa del Raisio Beach Partyt juhlitaan Raisiossa Hahdenniemen uimarannalla. Festivaalialueelta löytyy runsaasti polkupyöräparkkeja. Linja-autokuljetukset kulkevat tasaisin väliajoin Turusta Raision kautta festivaalialueelle. Alueelle tulee tapahtuman ajaksi myös oma taksitolppansa.

SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle.

FESTIVAALIALUE

Saapuminen festivaalialueelle tapahtuu yhden sisäänpääsyalueen kautta. Alueella on opasteet, jonka mukaan pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista. Festivaalialueen alusta on pääosin hiekkaa ja nurmikkoa.

AUKIOLOAJAT

Festivaalialue on avoinna perjantaina 28.6. ja lauantaina 29.6. klo 15.30-01.30.

KULJETUKSET

Playa del Raisio Beach Party tarjoaa maksuttoman bussikuljetuksen Turusta suoraan tapahtumapaikalle Playa del Raisioon! Lähtöpaikka on Turussa Linnankadulla Kansallisen Kirjakaupan edestä (Linnankatu 16). Asiakkaita kuljetetaan kahdella linja-autolla kaksi kierrosta klo 15.30 alkaen sekä perjantaina että lauantaina. Autot pysähtyvät matkalla Raision kaupungintalolla ja jatkavat siitä festivaalialueen sisäänkäynnin tuntumaan.

Perjantaina ja lauantaina tapahtuman päätyttyä neljä linja-autoa kuljettaa asiakkaita Raisiosta Turkuun takaisin lähtöpaikkaan Linnankadulle klo 00.00 alkaen. Autot ajavat kahdesti Raisiosta Turkuun ja pysähtyvät matkalla Raision kaupungintalolla ja jatkavat siitä Turkuun.

- MENO klo 15.30 alkaen: Linnankatu 16 - Raision kaupungintalo - Playa Del Raisio

- PALUU klo 00.00 alkaen: Playa Del Raisio - Raision kaupungintalo - Linnankatu 16

-----

Lisämaksulliset reitit:

Bilebussien reitit:
1. Kyrö- Aura - Raisio
2. Salo- Paimio - Kaarina - Raisio
3. Marttila- Tarvasjoki- Lieto- Raisio
4. Mynämäki - Nousiainen - Masku - Raisio

Hinta 30€ menopaluu.

Reitti toteutuu jos 10/hlö reitti.
Jos ei yhteiskyyditys ei innosta voit pyytää tarjouksen omalle ryhmällesi.

Ilmoittaudu : [email protected]

IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja. Maasto voi olla paikoin haasteellinen.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

PARTYLAUTTA

Festivaalialueen parhaalta paikalta on varattavissa ainutlaatuinen ja hohdokas Partylautta omalle porukalle joko perjantaille tai lauantaille. Lautan hintaan sisältyy saunomista, uimista, juhlimista, syömistä ja raikkaita juomia. Lisätiedot ja varaukset: [email protected].

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Raisio siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys. Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon. Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet. Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.

PYSÄKÖINTI

Festivaalialueella ei ole erillistä pysäköintialueteta. Raision kaduilta löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

VENEPAIKAT

Playa del Raisio Beach Partyjen venepaikat ovat vuokrattavissa perjantaista 28.6. sunnuntaihin 30.6. Venepaikat sijaitsevat festivaalialuella uloimmassa laiturissa, josta on näköyhteys koko tapahtuma-alueelle. Venekunnan tulee hankkia itse pääsyliput ennakkoon festivaaleille. Tapahtuman jahtivastaava ottaa alukset vastaan ja ohjaa paikalleen. Jahtivastaava tarkastaa myös pääsyliput. Veneille on varattu sähkö, mutta ei makeaa vettä. Ota yhteyttä [email protected] ja varaa paikka omalle aluksellesi.

MATKAILUAUTOT

Festivaalialueen läheisyydestä löytyy alue matkailuautoille ja asuntovaunuille. Lisätiedot ja varaukset: www.matkaparkki.com

VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste. Tavaransäilytys ja kännykän latauspiste sijaitsevat festariportin vieressä. Kaikkea ei tarvitse kantaa mukana vaan sen voi kätevästi jättää narikkaan.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia Playa del Raisio Beach Partyjen ja järjestävän organisaation United Festivalsin markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 9-14.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu Playa del Raisio Beach Partyille työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.

Akkreditointihakemuksiin vastataan viikolla 26.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: playadelraisiobeachparty (at) unitedfestivals.fi

MYYNTIPAIKAT

Haemme parhaillaan ruokamyyjiä sekä muiden tuotteiden myyjiä järjestämään monipuolista tapahtumaa kanssamme. Kaikki tarjolla olevat myyntipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen sisäpuolella. Ota yhteyttä: myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vastaava tuottaja
Henri Kulmala
henri.kulmala (at) unitedfestivals.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lauri Ruotsalo
lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi

Operatiivinen tuottaja
Henri Mäentaka
henri.maentaka (at) unitedfestivals.fi

Myyntipaikat
(Myyntipaikkojen saatavuuteen liittyvät tiedustelut.)
myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi

Palaute
playadelraisiobeachparty (at) unitedfestivals.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Muut tiedustelut
Playa del Raisio Beach Party Facebook / Messenger
www.facebook.com/playadelraisiobeachparty

Muut tiedustelut
Playa del Raisio Beach Party Instagram / Direct
@playadelraisiobeachparty
www.instagram.com/playadelraisiobeachparty

ALUEKARTTA

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiRaision kaupunkiSolTicketmasterUnited Festivals