Playa del Raisio Beach Party

Playa del Raisio Beach Partyt juhlitaan jälleen kesällä 2024!

15/12/2023
Playa del Raisio Beach Partyt juhlitaan jälleen kesällä 2024!

SUURSUOSION SAAVUTTANEET PLAYA DEL RAISIO BEACH PARTYT JUHLITAAN JÄLLEEN KESÄLLÄ 2024!

Merellinen Raisio näyttää jälleen parhaat puolensa kesäkuun lopussa, kun toista kertaa juhlittavat Playa del Raisio Beach Partyt järjestetään Hahdenniemen uimarannalla perjantaista lauantaihin 28.-29.6.2024. Paikka on ainutlaatuinen hiekkarantoineen ja merellisine näkymineen. Vastarannalla kimmeltävät maailman suurimmat risteilyalukset ja uimarannalla tunnelma on helteinen keskellä Suomen parasta kesäkautta.

PLAYA DEL RAISIO BEACH PARTYJEN ENSIMMÄINEN VUOSI OLI MENESTYKSEKÄS!

Playa del Raisio Beach Partyt järjestettiin ensimmäistä kertaa kesällä 2023. Toinen tapahtumapäivistä oli loppuunmyyty ja toisellekin päivälle jäi myymättä vain muutamia satunnaisia lippuja. United Festivals Oy:n Henri Kulmala iloitsee sitä, että viime kesän tapahtuma sai niin paljon positiivista palautetta ja festivaali onnistui kaikin puolin heti ensimmäisellä kerralla.

- "Uuden tapahtuman lanseeraamisessa on tärkeää luoda jo ennakkoon positiivinen ja jännä mielikuva tulevasta festivaaliviikonlopusta. Tapahtuman pitää olla uutinen - ja sellainen Playa del Raisio Beach Party todella oli. Tulevaan vuoteen on kiinnitetty useita biitsille sopivia upeita kotimaisia artisteja ja lisäksi Saksasta on tulossa yleisöä viihdyttämään suosittu Modern Talking Reloaded. Olemme jatkaneet tapahtuman suunnittelua ja kehittämistä viime vuoden kokemusten pohjalta ja ensi kesänä alue tulee olemaan vielä entistäkin toimivampi ja tarjolla on mm. uusi saunamaailma, josta voi varata vaikka paljun yksityiskäyttöön", kertoo Kulmala.

Raision kaupunginjohtaja Eero Vainio on ranta-alueen "Playa del Raisio" -nimen takana ja toteaa uudistetun rannan tuoneen kaupungille positiivista julkisuutta.

- "Kuten varsinaissuomalaiset tietävät, kaikki tiet johtavat Raisioon; meiltä löytyy leipää, sirkushuveja ja Playa del Raisio. Playa del Raisio Beach Party on tuonut Raisiota aivan uudella tavalla ihmisten tietoisuuteen merellisenä kaupunkina. Raisio on saanut viime vuosina monessa suhteessa paljon uutta sykkivää elämää ja kaupunkina haluamme olla jatkossakin mahdollistamassa rohkeita hankkeita rohkeiden kumppaneiden kanssa", kuvailee Vainio.

TAPAHTUMASSA NÄHDÄÄN HUIPPUESIINTYJIÄ!

Tapahtumassa tullaan näkemään hienoja kotimaisia artisteja ja lisäksi myös yksi ulkomaalainen esiintyjä. Yleisömeren eteen perjantaina 28.6. nousevat Erika Vikman, Viivi, Jannika B, Benjamin ja saksalaisyhtye Modern Talking Reloaded. Lauantaina 29.6. esiintymisvuoronsa saavat Abreu, Cledos, Teflon Brothers, Roope Salminen & Koirat ja Petri Nygård. Keikkataukojen väliaika-DJ:nä tapahtumassa nähdään sekä perjantaina että lauantaina ihastuttava Amanda Harkimo.

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ALKAA PERJANTAINA 15. JOULUKUUTA!

Pääsylippujen myynti Playa del Raisio Beach Partyille perjantaina 15.12. klo 9. Tapahtumaan on päivälippujen lisäksi tarjolla kahden päivän lippuja ja lisäksi päiväkohtaisia Party-VIP -lippuja, jotka sisältävät ruokailun tapahtuma-alueen VIP-alueella.

Pääsyliput Playa del Raisio Beach Partyille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiRaision kaupunkiSolTicketmasterUnited Festivals